Extruplast 6 camere

Nou

Extruplast 6 camere - seria Premium


Aceasta serie inovativa de produse face diferenta in piata intre producatorii de tamplarie pvc cu profile Extruplast si profilele traditionale. Dubla izolare exterioara si designul inovativ al acestei serii fac din fereastra confectionata cu profile Extruplast alegerea optima a beneficiarilor dumneavoastra. 

Detalii

Informații

Extruplast 6 camere – seria Premium

6 camere de termoizolare, grosime constructiva 70mm, pereti exteriori de minim 3 mm, Clasa A, indice de izolare termica 1,1W/M2K, clasa de izolare fonica 5
Aceasta serie inovativa de produse face diferenta in piata intre producatorii de tamplarie pvc cu profile Extruplast si profilele traditionale. Dubla izolare exterioara si designul inovativ al acestei serii fac din fereastra confectionata cu profile Extruplast alegerea optima a beneficiarilor dumneavoastra. Pentru lucrarile dvs. puteti folosi aceleasi profile de cuplare si armaturi ca si la sistemele EcoPremium, Lumen si Economic pentru a va optimiza stocurile dar, de asemenea puteti folosi produse special concepute pentru Seria Premium.

extruplast 6 camere

 

Profile PVC cu izolare termica şi fonica

Profilele sunt rezistente la variaţii mari de temperatură (ger, caniculă). Structura profilului nu permite deformarea la ardere şi, de asemenea, nu este sensibilă la acţiunile factorilor externi: vânt, umiditate ridicată, secetă, raze UV. Profilele Extruplast sunt rezistente la lovituri de 1.5 kg/cmp la o temperatură ambientală de -100°C.

Datorită izolarii fonice extrem de bune, 50-55 dB, aceste profile sunt recomandate şi pentru zone şi locuri sensibile: spitale, şcoli, birouri. Construcţia multicamerală reduce poluarea fonică a încăpererii dvs. Utilizând geamuri cu protecţie sonoră de diverse valori, puteţi obţine liniştea pe care o doriţi.

Motive pentru a alege EXTRUPLAST

EXTRUPLAST este cel mai nou si cel mai modern producator si distribuitor de profile PVC pentru ferestre si usi din Europa de Est — fiind utilata cu tehnologie de ultima generatie GREINER EXTRUSIONTECHNIK – Austria si KRAUSS MAFFEI – Germania.

Fabrica Extruplast este dotată cu tehnologie de ultimă generaţie Greiner Extrusiontechnik – Austria şi Krauss Maffei – Germania, ceea ce îi conferă statutul de cel mai modern producător de profile PVC din Europa de Est. Construcţia şi echiparea fabricii cu materiale şi utilaje austriece şi germane s-a realizat sub atenta supraveghere a Institutului Greiner Group prin intermediul inginerilor şi tehnicienilor germani şi austrieci delegaţi de acest institut în România.

Fabrica Extruplast are de asemenea în dotare un laborator complet utilat cu ajutorul căruia se realizează toate testele necesare asupra profilelor Extruplast, astfel încât acestea să se încadreze perfect în standardele internaţionale. Personalul fabricii are un înalt nivel de specializare dobândit prin instruire în uzinele firmei Greiner, fapt ce constituie o altă garanţie a calităţii profilelor Extruplast.

Culori standard

Profilul Extruplast este disponibil în alb şi patru nuanţe de lemn. La cerere putem furniza profile vopsite în aproape orice culoare din paletarul RAL.

Stejar auriu    Mahon    Stejar închis    Nuc

Accesorii