Jaluzele orizontale din aluminiu

Nou

Jaluzelele orizontale din aluminiu ocupă un loc important în amenajarea cu stil a unui interior modern, permit reglarea fluxului de lumina prin orientarea  lamelelor - asigurand un ambient placut. 

Detalii

Informații

Jaluzelele orizontale sunt disponibile intr-o gama variata de culori : albe, colorate, imitatie lemn, metalizate sau sidefate.

Jaluzelele orizontale din aluminiu ocupă un loc important în amenajarea cu stil a unui interior modern, oferind protecţie împotriva căldurii şi, în acelaşi timp, permit reglarea fluxului de lumina prin orientarea suprafeței lamelelor.

Asiguram masuratori , transport , montaj, termene scurte de executie. 

Vă punem la dispoziţie o mare varietate de texturi şi culori pentru jaluzele orizontale - unul dintre produsele preferate de clienţii noştri datorită calităţilor practice şi estetice în amenajarea spaţiilor interioare.

Imagini pentru tende alla veneziana    

Jaluzele orizontale realizate cu aluminiu de import, sunt de o calitate exceptionala asigurând un finisaj complet pentru lucrarile de amenajari interioare.

Pentru ferestrele din PVC si euroferestre, au fost concepute în mod special Jaluzelele ISSO din aluminiu care se evidentiaza prin designul lor deosebit si prin durata de utilizare îndelungata. Acest tip de jaluzele a fost astfel proiectat încât sa se integreze perfect cu fereastra pe care este montata.

Jaluzelele orizontale au un mecanism de actionare care le confera usurinta în utilizare. Sunt disponibile mecanisme de actionare cu snur si tija .

Lamelele din care sunt produse jaluzelele orizontale sunt realizate din banda de aluminiu de 25 mm si într-o diversitate de culori deosebite.