Rulouri exterioare aluminiu

Rulouri exterioare aluminiu

Nou

Rulourile exterioare din aluminiu reprezinta o solutie eficienta si estetica pentru ferestrele si usile dvs.

Prin montajul acestora se obtin multe avantaje : izolare termica, fonica si solara, protectie antiefractie si contra vecinilor curiosi, oferind un plus de intimitate si confort.

Detalii

Informații

REDUCETI FACTURA DE LA ENERGIE – MONTATI RULOURI IZOLATE TERMIC !

Rulouri exterioare aluminiu – livram in toata tara 

Rulouri exterioare produse de firma noastra sunt confectionate integral din aluminiu, iar lamelele sunt umplute cu spuma poliuretanica pentru a se realiza o mai buna izolare termica si fonica.

Datorita utilarii noii noastre fabrici cu utilaje de ultima generatie finisajul rulourilor este perfect. Carcasele si ghidajele laterale, pentru a evita orice zgarietura, sunt protejate cu folie adeziva ce se poate scoate la montaj sau dupa o perioada de timp.

Culorile standard sunt alb, gri, bej , maro si maro inchis dar gama totala de culori este foarte variata.

 

rul mar

Rulourile exterioare din aluminiu pot avea plasa de insecte incorporata si se pot achizitiona suplimentar urmatoarele accesorii: zavoare, bolt autoblocant, yala, motor cu buton sau telecomanda,   manivela etc.

Rulourile exterioare din aluminiu pot fi aplicate pe tamplaria deja existenta fie ca aceasta este din pvc, lemn sau aluminiu sau pot fi montate in glafurile exterioare, distantate de ferastra. Ambele variante de montaj sunt recomandate spre folosire in functie de locuinta dumneavoastra.

Dintre avantajele rulourilor exterioare din aluminiu enumeram: izolare termica, izolare fonica, protectie antiefractie, protejeaza fereastra de intemperii, obtureaza complet accesul luminii, gama variata de culori.

Dupa montarea rulourilor clientii ne-au transmis ca in timpul iernii factura la gaze sau la intretinere a scazut considerabil, iar unele persoane nici nu au mai folosit aerul conditionat ceea ce este un mare avantaj mai ales pentru persoanele care au copii mici.

Confectionam rulourile exterioare cu materiale si componente importate din Polonia si Germania putandu-va asigura astfel cel mai mic pret pentru cea mai buna calitate.

Accesorii